top of page

Zorgboerderij

van Loon's Hoekske

Wie zijn wij

SZZ_logo_nieuw_eind.jpg
zorgboerderij-camping-biologische boerde

Wij zijn Dorus en Jolêne van Loon. We hebben een biologisch melkveebedrijf met zorgtak,  in Kaatsheuvel. Ons bedrijf is gelegen aan de rand van de Loonse- en Drunense Duinen. Vanaf de weide met al haar groen zie je deze prachtige bossen al liggen.

Wij genieten van onze boerderij, de dieren, en de natuur. Dit gevoel willen we graag met u delen. Het is fijn om te ervaren dat werken op de boerderij zoveel voldoening geeft. De dieren geven je aandacht wanneer ze goed verzorgd worden.

De natuur om je heen is geweldig mooi wanneer je in haar investeert. Onze passie is genieten van de boerderij, de natuur... en dit gevoel te delen met andere mensen.

SAMEN is het sleutelwoord!
SAMEN zorgen familie van Loon en onze hulpboeren van de zorgboerderij, voor de dieren en de natuur. Een geweldige combinatie die ons veel plezier geeft!

 

Betrokken begeleiding 
Ik (Jolêne), biedt de persoonlijke begeleiding en stem de zorg af. Mijn man (Dorus) houdt zich vooral bezig met de boerderij en vindt het gezellig als een van de hulpboeren hem helpt. 

Wij hebben een hecht contact met onze hulpboeren;  zo eten we gezamenlijk en hebben elke jaar vaste activiteiten buiten de boerderij. 

de eigenaren van de zorgboerderij
bottom of page